Wu xia ~ Filme Online Sub Ro

Wednesday, October 19, 2011

Wu xia

Titlul Original: Swordsmen
Anul: 2011
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 125 min.
Un păcătos marţiale expert arte vrea să înceapă o nouă viaţă liniştită, doar pentru a fi vânate de către un detectiv determinată şi stăpânul său fostul.
Director:
Peter Chan
Writer:
Oi Wah Lam
Stars:
Kara Hui, Wu Jiang and Takeshi Kaneshiro
poveste

Un păcătos marţiale expert arte vrea să înceapă o nouă viaţă liniştită, doar pentru a fi vânate de către un detectiv determinată şi stăpânul său fostul.
În ciuda jucat în şapte filme pe ultimii trei ani, Donnie Yen a avut dificultăţi în încercarea de a început performanţele sale iconice în filmele "Ip Man". Dar, aşa cum enigmatic de hârtie-maker intr-un oras idilic mic cu numele de modest Liu Jinxi, Donnie a emis în cele din urmă o performanţă, care este egală cu cea de "Ip Man", una care prezintă cel mai bun ca un actor dramatic si ca un artist martiale.

Pentru aceasta, Donnie are să-i mulţumesc regizorul Peter Ho-soare Chan, care face întoarcerea sa în scaunul de regizor dupa o pauza de patru ani începând din 2007 "The Warlords" pentru o învârtire intrigant şi inovatoare privind genul de actiune perioada epic. Într-adevăr, în timp ce titlul său poate sugera asemanari cu Ang Lee "Crouching Tiger Hidden Dragon" sau chiar "Reign of Assassins" Su Chao-pini, Peter Chan "Wu Xia" este mai puţin asemănător cu un film tipic de "wu xia" decât să Tsui Hark lui "Detective Dee şi Taina Flame Fantomei".

Ca şi "Detective Dee", acest film se desfasoara ca o procedură de anchetă-aici condus de un inteligente "cu ochelari", judetul detectiv Xu Baijiu (Takeshi Kaneshiro), trimis în oraşul în care Liu a locuit în ultimii zece ani pentru a investiga moartea doi criminali vrut ucisă "accidental", într-o încăierare. Metodele Xu sunt ştiinţifice, şi cunoştinţele sale superioare în domeniul ştiinţei criminalistice îl determină să suspecteze că Liu este mai mult decât cine spune că este. După toate, surmises Xu, cum poate umil şi modest sat persoană Liu înfrângere doi cu înaltă calificare pugilists arte martiale?

Prima jumătate a filmului este, în esenţă o bătălie de inteligenţa şi între Liu Xu, astfel cum încearcă să-şi ascundă identitatea fostului său adevărat că acesta din urmă atât de încăpăţânare urmăreşte. Dar mai mult decât un joc de pisica-si-mouse-ul, script-ul de Aubrey Lam (care, de asemenea, a scris "The Warlords") prezintă adâncime surprinzător în înfiinţarea acestor două personaje opuse-Liu este om cu un trecut periculos care a evitat fostul său viaţa în favoarea o viaţă simplă şi liniştită, şi Xu este aplicator drept a căror proprie experienţă traumatizantă l-au condus să respecte legea asupra omenirii.

Povestea lui Aubrey ridică o serie de dileme morale, în special, dacă un om poate începe cu adevărat din nou fără a fi nevoie să ispăşească pentru păcatele sale din trecut, şi dacă există un loc pentru omenire într-o lume guvernată de legi şi regulamente. Aceasta se află în inima relaţiei complexe împletirea dintre Liu şi Xu, şi unul fascinant care Peter Chan explorează cu panaş. Nu există nici un erou sau personaj negativ între cele două per se, ci mai degrabă, ambele sunt pur şi simplu împins în sus unul împotriva celuilalt prin trecutul lor şi de împrejurarea prin care le-au făcut cunoscut lor reciproce.

Această atenţie la caracterul şi drama ce înseamnă că fanii de Donnie în căutarea pentru anumite acţiuni vor trebui să fie pacient. În schimb, Peter oferă spaţiu pentru Donnie la flex cotletul lui actorie, şi metoda de Donnie pentru subestimare funcţionează perfect pentru o performanţă subtilă şi nuanţată a unui om luptă pentru a proteja viaţa pe care a construit şi el iubeşte familia lui din trecut distructive propriu.

Takeshi este un complement surprinzător de bună pentru Donnie, fostul sursa de umor filmului şi spirit, cu un accent amuzant Sichuan. Actorul multilingv parts o relaţie frumoasă cu Donnie, dar el, de asemenea, straluceste atunci când forţat să se confrunte cu propriile sale ipoteze morale despre înţelepciunea de a susţine legea fără compromis. Caracterul lui nu este fără demonii lui, şi Takeshi se transformă într-un spectacol cu ​​multiple faţete, care permite publicului de a empatiza cu situaţii neplăcute.

Cu toate acestea, Takeshi este cea mai mare parte marginalizată în a doua jumătate a filmului ca trecutul lui Liu capturile cu el. Fanii de acţiune va fi mulţumit cu introducerea de Gongfu legende Kara Hui şi Jimmy Wang Yu, ambii joacă personaje strâns, de fapt, strâns legate de viaţa din trecut Liu Jinxi lui. Prin acest timp de acţiune destul de mult merge in Overdrive, şi Peter frunze de viclenie Donnie responsabil. La rândul său, acesta din urmă, care, de asemenea, serveste ca director de acţiune, oferă unele coregrafie de acţiune cu adevărat remarcabile, care este destul de mult pe picior de egalitate cu filmele "Ip Man".

Punctul culminant al acestei este nici o îndoială lupta extins Donnie cu Kara, care începe în piaţa satului deschis, progreseaza la o urmărire jos, peste acoperişurile şi culminează într-un stilou bovine în cazul în care spaţiul limitat adauga la senzatia de a le urmări du-te la fiecare alte cu cuţite şi mai târziu pe pugilism pură. Showdown culminant aici este între Donnie şi Jimmy, şi vine după o dezvoltare teren foarte târziu, care aduce un omagiu lui Chang Cheh clasic O serie Swordsman Armate (Jimmy încearcă). Paradoxal, în timp ce cu siguranţă este palpitant pentru a viziona, Donnie una-armate swordsplay paleste oarecum un pic în comparaţie cu bucuria pură a lui cu două armate lupta cu Kara.

Totusi, munca lui Donnie aici ca stea de acţiune şi coregraf este în mod clar la apogeu, iar secvente de lupta aici se va merge, probabil, stabilite ca fiind unul dintre cele mai bune, dacă nu în cele din urmă cele mai bune pe care le veţi găsi într-un film de arte marţiale în acest an. Peter Chan păstrează ritmul de film se deplasează împreună cu un ritm uriaş, astfel încât filmul să nu piardă avântul său între aceste lupta elabora secvenţe-chiar dacă nu simt ca doua jumatati distincte.

Datorită atât exprimate şi a contribuţiilor echipajului excelent, "Wu Xia" este mai mult decât doar un alt plus faţă de exces de epopei acţiune perioada în care este obligat să fie un accesoriu în acest Hong Kong-continentale co-producţie climatice. Acesta nu este un "wu xia", film în sensul tradiţional al genului, dar libertăţile creativ care Scripter Aubrey Lam şi regizorul Peter Chan au luat cu materialul sunt motivele ce se află foarte ridicat de mai sus colegii săi. Asta, desigur, şi faptul că ne Donnie Yen fanii de aici au fost recompensate cu cea mai buna performanta sa din filmele "Ip Man".

0 comments:

Post a Comment

WTSTATS

 
Design by Filme Online Sub Ro -