The Medallion (2003) ~ Filme Online Sub Ro

Sunday, October 23, 2011

The Medallion (2003)

Combinând mãiestria in arte martiale a lui Jackie Chan cu efecte speciale de înaltã clasã, Medalionul este un film de actiune dar si o comedie unde alaturi de super-eroul Chan apar si alte vedete internationale precum Claire Forlani, Lee Evans si Julian Sands.
Jackie Chan este Eddie Young, un destoinic politist din Hong Kong, gata-gata sã-si piarda viata într-un accident, în timpul unei actiuni periculoase legate de un medalion miraculos.
Aventura lui Eddie începe la Hong Kong în cadrul unei actiuni conduse de un agent irlandez super-activ, Arthur Watson (Lee Evans) , pentru arestarea unui criminal european poreclit Cap de Sarpe (Julian Sands). Pus de pazã la locul actiunii, un templu budhist, privirea lui Eddie este atrasã de o luminã orbitoare. Neputând sã ramânã pasiv, Eddie se strecoarã în templu, dupã o luptã cu acolitii lui Cap de Sarpe, surpinzându-l pe acesta în momentul în care se pregãtea sã rãpeascã un copil. Dar nu un copil oarecare, ci depozitarul unui medalion miraculos, sursa luminii orbitoare. Eddie se zbate sã salveze copilul, dar Cap de Sarpe scapã cu fuga, spre disperarea agentului Watson. Reprimit la Interpol, cãci este singurul care stie cum aratã Cap de Sarpe, Eddie o reîntâlneste pe agenta Nicole, o veche pasiune a sa.
Tripleta Watson, Eddie si Nicole continuã sã-l caute pe Cap de Sarpe la Hong Kong si mai departe, pe urmele lui, in Irlanda. In cautarile lor, intâlnesc copilul, care îi trasmite medalionul lui Eddie. Detinând medalionul Eddie capãtã puteri supranaturale. Dupã tentative nereusite de a-l prinde pe Cap de Sarpe, dar si divergente si nepotriviri de caracter comice cu agentul Watson, soseste si momentul marii infruntãri dintre Eddie si Cap de Sarpe. Este momentul când medalionul trebuie sa-si dovedeascã adevãrata menire, o binecuvântare sau un blestem.
partea1

partea2

Server3

0 comments:

Post a Comment

WTSTATS

 
Design by Filme Online Sub Ro -