The Twins Effect 2 (2003) ~ Filme Online Sub Ro

Sunday, October 23, 2011

The Twins Effect 2 (2003)

Terifiantele armate ale mortilor-vii si-au gasit nasul in pielea Gemenelor.
Gillian Chung si Charlene Choi, cunoscute publicului larg drept ‘Gemenele’, sunt una dintre cele mai populare trupe pop din Asia. In acest film, care le marcheazã debutul cinematografic, tinerele interpreteazã douã ucigase de vampiri, unite de o legãturã de sânge, care se luptã cu un rãu strãvechi.
Cel care le ajutã în luptã este un sofer de ambulantã iute de mânã, interpretat de vedeta internationalã Jackie Chan.
Din distributie mai fac parte Ekin Cheng (a mai putut fi vãzut în filmele de actiune “Stormriders” si „A Man Called Hero”), Edison Chen, un actor extrem de îndrãgit de adolescenti, vedeta filmului ‘Gen-Y Cops : Metal Mayhem’, Josie Ho, actrita din ‘Tai-Tai’, film nominalizat la Festivalul de la Cannes, precum si Anthony Wong, detinãtor al rolurilor principale din ‘Bunman’ si ‘Beast Cops’.
In film mai pot fi vãzute si alte frumuseti, precum Maggie Lau si Mandy Cheung, care fac parte din trupa de succes T3, dar si cea mai nouã cântãreatã lansatã de EMG, Winnie Leung.
Mickey Hardt, actor originar din Luxemburg, este cel care îndrãgeste distributia; a detinut rolul principal în serialul german de actiune “Der Puma”, ale cãrui scene de luptã au fost regizate de coregraful filmului ‘Twins Effect’, Donnie Yen.
EFECTUL GEMENELOR este cel mai nou film lansat de EMG, producãtori al viitorului film al lui Jackie Chan, ‘The Medallion’, cu un buget de 40 milioane de dolari, si a fost filmat în Hong Kong si Thailanda.
Filmul combinã talentul regizorului Dante Lam (Beast Cops) cu precizia coregrafului Donnie Yen (Blade II).
Scenele de groazã, momentele comice si secventele de artã martialã impecabil regizate conferã un farmec aparte filmului Twins Effect.

0 comments:

Post a Comment

WTSTATS

 
Design by Filme Online Sub Ro -