Grease (1978) ~ Filme Online Sub Ro

Wednesday, October 19, 2011

Grease (1978)

Un scurt rezumat:

Vizioneaza online Grease (1978) ,face parte din  subtitrate in limba romana si .

Povestea a doi tineri, Danny (John Travolta) si Sandy (Olivia Newton-John) care au o frumoasa poveste de dragoste in vacanta de vara. Sandy fiind australianca, iar Danny american, la sfarsitul verii ei cred ca si povestea lor s-a terminat. Dar viata le ofera surpriza de a se reintalni la aceeasi scoala, unde Danny este un smecheras, iar Sandy fetita draguta si gingasa. O poveste comica, plina de romantism.
Sandy fată bună şi gresor Danny s-au indragostit peste vara. Dar când vor descoperi în mod neaşteptat Ei sunt acum in acelasi liceu, vor fi capabili sa lamureasca povestea lor de dragoste?
Poveste

Un musical despre adolescenti în dragoste, în anii 50! E California, 1959 şi gresor Danny Zuko si Sandy Olsson australieni sunt în dragoste. Ei petrec timp la plajă, dar atunci când se întorc la şcoală, ceea ce nici unul dintre ei nu ştiu este că ambele au acum să meargă Rydell mare. Danny este liderul T-păsări, un grup de negru-sacou ungere in timp ce atarna cu Sandy Doamnelor Pink, un grup de roz-poarta fetele conduse de Rizzo. Atunci când ele contrazic la Rydell lui primul raliu PEP, Danny nu este acelaşi Danny la plajă. Ei încearcă să fie ca ele astfel încât să poată fi împreună.
 
                                                                          Server1
                  
                                                                          Server2
               

0 comments:

Post a Comment

WTSTATS

 
Design by Filme Online Sub Ro -